keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sanni valmistautuu ensimmäisiin bikini fitness -kilpailuihinsa!

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Sanni Virtanen, 25-vuotias äiti ja fitnessurheilija Valkeakoskelta. Valmistaudun parhaillaan syksyn bikini fitness kilpailuihin.
Mikä lajissasi on parasta?
Lajissani on parasta kovaa treenaaminen, itsensä haastaminen ja se, että aina voi kehittyä sekä parantaa fysiikkaansa. Tuskin koskaan voi sanoa olevansa täysin valmis.

Parhaat saavutuksesi tähän asti?
Saavutuksia minulla ei vielä tässä lajissa ole.

Tavoitteesi ja unelmasi?
Tavoitteeni tällä hetkellä on päästä karsinnoista Sm-kilpailuihin fitness expoon. Suuri unelmani on vielä jonain päivänä kilpailla fitneksessä, jossa pääsen toteuttamaan itseäni omalla vapaaohjelmallani.

Mitä kaikkea harjoitteluusi kuuluu?
Treenaan kisakaudella n. 9 kertaa viikossa. Treeneihin kuuluu aamulenkit sekä salitreeni 4-5 kertaa viikossa. Bikini fitneksessä esiintyminen ja poseeraukset ovat iso osa lajia, joten myös poseerausta on treenattava usein. 
Ravinnon merkitys sinulle urheilijana?
Ravinto merkitsee minulle paljon. Ennen varsinaista kisavalmennustani ruokavalioni oli mitä sattuu ja söin huomattavasti liian vähän treenimääriin nähden. Nykyään kaikki on säännöllistä ja ruokavalioni on tarkka.

Miksi treenaat Kanavassa?
Treenaan Kanavassa, koska sijainti on minulle loistava. Kanavassa olen saanut treenata monipuolisesti sekä vapaina aikoina päässyt treenaamaan poseerauksia saliin. Kanavasta löytyy kaikki mitä treeneissäni tarvitsen.

Terveisesi Kanavalaisille?
Haluan toivottaa Kanavalaisille treenintäyteistä syksyä! Pidetään mieli virkenä liikumalla huonoista keleistä huolimatta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!