keskiviikko 13. elokuuta 2014

Juho Vaittinen treenaa Kanavassa ja tähtää olympialaisiin

Kuka olet ja mitä teet?
Olen Juho Vaittinen ja lajini on pikaluistelu. Olen kotoisin Valkeakoskelta mutta tällä hetkellä toinen ''kotini'' sijaitsee Helsingin Santahaminan varuskunnassa. Käyn tällä hetkellä siis armeijaa Urheilujoukoissa. Pikaluistelua olen harrastanut viisivuotiaasta asti, mutta vasta viimeiset reilut neljä vuotta tavoitteellisesti.


Mikä lajissasi on parasta?
Lajissani parasta on vauhti sekä itsensä haastaminen. Pahimpana vastustajana toimii kello, joka kertoo oman kunnon tilanteen rehellisesti.
 

Parhaat saavutuksesi tähän asti?
Parhaimpina saavutuksina pidän itselläni osallistumiset junioreiden MC- sekä MM- kilpailuihin, nuorten ja aikuisten SM-mitalit sekä viime kaudella rikotut aikuisten MC-rajat 500m ja 1000m.
 


Tavoitteesi ja unelmasi?
Tavoitteeni ja unelmani on kilpailla ja menestyä arvokisoissa sekä olympialaisissa.
 

Mitä kaikkea harjoitteluusi kuuluu?
Pikaluistelun harjoitteluun näin kuivakaudella kuuluu paljon erilaisia harjoitteita. Tärkeimpinä pidän punttitreenejä, lajiharjoituksia, sekä peruskuntolenkkeilyä. Unohtamatta tietenkään lihashuoltoa!Ravinnon merkitys sinulle urheilijana?
Ravinnon merkitystä ei voi ikinä vähätellä. Ilman polttoainetta jokaisen urheilijan kone sammuu aivan totaalisesti ja ilman oikeanlaista ravitsemusta on myös turha odottaa tuloksia! Mutta välillä pitää myös muistaa vähän herkutella, ettei ala liiallinen terveellinen syönti ottamaan psyykkeen päälle.
 

Miksi treenaat Kanavassa?
Treenaan Kuntokeskus Kanavassa sen vuoksi, että sieltä löytyy kaikki tarvitsemani, ympäristö on viihtyisä ja myös henkilökunta on mitä mahtavin!
 


Terveisesi kanavalaisille?
Haluan sanoa kaikille vain, että tsemppiä ja lisää puhtia vaan treenaukseen! Haastakaa itsenne! Ja vaikka välillä olisikin fiilis, että hommat ei toimi yhtään ja treenaus ei maistu, se fiilis on vaa selätettävä ja yritettävä kahta kovempaa! Leikkisästi Mustabarbaaria lainaten: ''Ei duunii, ei tuloksii!''

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!