torstai 21. elokuuta 2014

Helenan sankaritarina: Kevyt Sankarista puolimaratonille!

Helena Kaltti-Kaunisto - Kevyt Sankari vuosimallia 2011:

Miksi lähdit mukaan kilpailuun?
Liikakiloja oli kertynyt aika paljon ja kuntokin oli päässyt huonoksi. Juoksemaan en oikein jaksanut lähteä. Ajattelin, että alas nyt Henna tekemään jotain! Juuri sopivasti luin kymmenen viikkoa kestävästä Kevyt Sankari -kilpailusta. Jes! Se oli siinä. Sinne sitten ilmoittauduin mukaan. Tavoitteekseni asetin 10%:n painonpudotuksen.

Millaisena koit ryhmän tuen?
Kaikki olivat eri-ikäisiä naisia. Porukka oli kaikinpuolin iloista ja pirteää sakkia. Yhdessä nauroimme kipeille lihaksille ja vetäjien karjumiselle JAKSAA JAKSAA!”. Pienet takapakitkin hyvässä porukassa unohtuivat pian.

Saitko valmentajalta tarvitsemaasi tukea?
Ohjeet olivat selkeitä. Kysymyksiini sain asiantuntevat vastaukset. Jos tuli uskonpuute niin siihenkin sain kannustusta ja tukea kun sitä tarvitsin.

Koetko saaneesi tarpeeksi eväitä jatkoon?
Kevyt Sankari meni niin hyvin että piti saada sille jatkoa. Otinkin personal trainerin vuodeksi. Kuntosalilaitteet tulivat tutuiksi ja ryhmäliikuntatunneilla käymisen aloitin myös.

Mitä sinulle kuuluu nyt?
Tällä hetkellä liikunta on lähes jokapäiväistä. Lenkillä käyn 2-3 kertaa viikossa, joko juosten, hölkäten tai sauvojen kanssaYleensä lenkin pituus on noin tunti tai puolitoista. Kuntosalilla käyn myös pari kertaa viikossa.

Suurin saavutuksesi?
PUOLIMARATON! Personal trainerini teki juoksuharjoitusohjelman ja siitä se sitten lähti!
Terveisesi uusille Kevyt Sankareille?
Jos tosissasi haluat muutosta on Kevyt Sankari hyvä tapa aloittaa. Tsemppiä kaikille aloittajille! ELÄMÄ ON TÄSSÄ JA NYT.

TOTEUTA SINÄKIN OMA SANKARITARINASI!
Syksyn KEVYT SANKARI starttaa 2.9.14 ja vielä mahtuu mukaan! Haasta ystäväsikin kisaan ja tehkää muutosmatka yhdessä!


Lue lisää, kysy lisää vastaanotosta tai jätä yhteystietosi niin valmentajamme on sinuun yhteydessä! Valmentajana toimii Laura, jonka oman elämäntapamuutostarinan voit lukea tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!