maanantai 9. huhtikuuta 2018

Esittelyssä Laura H.

Moi!

Olen Laura ja aloitin työt Kuntokeskus Kanavan vastaanotossa avaamispäivänä 1.11.2008. Pikkuhiljaa aloin käydä erilaisia koulutuksia ja työnkuva laajeni kuntosalin ja ryhmäliikunnan puolelle.Reilun yhdeksän vuoden aikana on tullut opiskeltua, valmistuttua fysioterapeutiksi ja saatua pari lasta, mutta työ Kanavassa on ollut osa elämääni koko ajan enemmän tai vähemmän. Olen toiminut mm. ryhmäliikuntavastaavana, Fustra Personal Trainerina ja tällä hetkellä Kanavan fysiovalmennus, personal training ja ravintovalmennus toimivat oman yritykseni Innote Oy:n kautta. Innotteen tiimiin kuuluu fysioterapeutteja ja personal trainereita. Tällä tiimillä autamme asiakkaitamme esimerkiksi pääsemään harjoittelussa alkuun, hoitamaan erilaisia tuki- ja liikuntaelinongelmia liikunnan avulla tai saavuttamaan muita tavoitteitaan. 

Kanavan valmennuspalveluiden lisäksi Innotteessa työstämme omaa SOKU-konseptiamme. SOKU eli Sosiaalinen Kuntosali on harjoittelumalli yli 60-vuotiaille ja työttömille. SOKU 60+ tunnit löytyvät Kanavankin lukujärjestyksestä ja työttömien valmennuksia olemme toteuttaneet parin vuoden ajan Tampereella ja nyt valmennukset ovat laajentuneet myös Valkeakoskelle, Akaaseen ja Urjalaan.
Jumpanohjaajaa minusta ei koskaan pitänyt tulla, kunnes silloin joskus muinoin Kanavassa työskennellyt Riikka puoliksi pakotti minutkin mukaan tuohon touhuun. Siitä lähtien olen ohjannut ryhmäliikuntaa ihan laidasta laitaan. Omia ikisuosikkejani Pump It Up!ia, BodyCombatia ja Yoga Flowta kaipaan taas ohjaamaan, mutta nykyiset vakkarini SPECO HOT -tunnitkin ovat tosi upea uutuus.

Vahvuuksiani ohjaajana ovat ehdottomasti muuntautumiskyky tunnin mukaan, huolellisuus tekniikan suhteen ja ns. fyssarin lasit, joiden avulla pyrin palvelemaan asiakkaitamme myös jumppasalin puolella mahdollisimman hyvin. Combat-tunneilla sisäinen villini kuoritutuu esiin ja voi että miten kaipaan sitä energiaa! Toisaalta joogatunneista olen itse löytänyt mahtavan keinon rentoutua ja sitä samaa fiilistä pyrin parhaani mukaan välittämään myös asiakkaille. Monipuolisuus, se on se juttu! Niin liikunnassa kuin elämässä yleensä. Hyvinvointi syntyy tasapainosta ;)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!