perjantai 31. elokuuta 2018

Soilen esittely

Moikka,
 
 olen Soile ja olen työskennellyt Kanavalla vuodesta 2011.  Olen kolmen lapsen äiti ja lähtöisin Valkeakoskelta.  Vuodesta 2012 olen asunut Viialan keskustassa pienessä omakotitalossa nuorimman lapseni Jalmarin -08, Tanskandoggi Anin -09  ja hamsteri Jaakon kanssa. Vanhemmat lapset Kalle -96 ja Heta -98 asuvat jo omillaan. 

 
 
Vaihdoin alaa yli 10 yrittäjävuoden jälkeen. Poliisikouluun hain ja treenasin Kanavalla. Harri ehdotti,  että opiskelisin Varalassa oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Se vaikutti oikein hyvältä idealta. Pääsin työelämävalmennuksella “sisään” kuntokeskuksen arkeen jo ennen opiskeluiden alkamista.  
 
Opiskeluaikana 2012-2014 ohjasin Kanavalla mm. TerveSelkä-Sennusali-Core- ja Kehonhuoltotunteja. Tein myös kuntosaliohjauksia. Valmistuin tammikuussa 2014. 
 
Nyt työni on enemmän toimistossa. Hoidan mm. vastaanottoa, asiakashankintaa, tapahtumia, kehonkoostumusmittauksia ja yhteistyökuvioita, mutta pääasiallisesti autan asiakkaita löytämään tarvittavat apukeinot liikunnan ilon ja elämäntavan löytämiseksi. Eli autan ja tsemppaan alkuun, jos joku polku tuo sinut kuntokeskukseemme. 
 
Nähdään Kanavalla! :)
 
Tule tutustumaan Kuntokeskus Kanavaan.  
Se on kodin jälkeen paras paikka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!