maanantai 28. toukokuuta 2018

Esittelyssä Daria

Moikka kaikille!

Minun nimeni on Daria ja pidän Kanavassa Bodyjam -tanssituntia. Olen ammatiltani asiakaspalvelukoordinaattori. Puhun Venäjää, koska olen kotoisin Pietarista. Tulin 18 vuotta sitten Suomeen.

Pietarissa pienestä lähtien olen harrastanut tanssia, mm. balettia ja kansantanssia sekä "old school" hiphoppia. 

Noin 8 vuotta sitten ihan vahingossa rakastuin Les Mills -konseptiin ja erityisesti tähän Bodyjamiin. Ohjajamatkani syttyi rakkaudesta lajiin noin 1,5 vuotta sitten. Tällä hetkellä ohjaan myös tanssillisia Sh'Bam -tunteja Tampereella. 
Tärkeintä tanssitunnilla on oma tyyli ja se fiilis, kun musa vie sut omaan "tanssimaailmaan". Dance like nobody is watching. Ihanaa on kun tanssin aikana saa lisäksi kaloreita poltettua ja hymyn kasvoille tunnin jälkeen. Rakastan ryhmäliikuntaa, koska se on hauskaa.

Vapaa-ajalla liikun myös paljon lapsien ja koiran kanssa. Minulla on 3-vuotias poika ja 10-vuotias tyttö. En malta odottaa kesää, että pääsen SUP-laudalle ihmettelemään järvien kauneutta ja luontoa.

Tanssillisin terveisin,
Daria

Ps. Pieni info siitä, mitä on Bodyjam:

"Bodyjam on sulle, jos rakastat musiikkia ja erilaisia tanssityylejä. Tyylit vaihtelevat salsasta hiphopiin ja klubeista jazz-funk-salille. Tunnilla parannat kehonhallintaa, koordinaatiokykyä, kuntoa ja sen aikana pääset irrottelemaan loistavan musiikin tahtiin. Voit jättää kaikki arkiset asiat salin ulkopuolelle. ”Loose yourself in the music” "Dance like nobody is watching". Ota mukaan oma tyyli. Ei kannata ottaa mitään suoristuspaineita. Pidetään hauskaa! Tunti sopii kaikille eikä vaadi missään nimessä tanssitaustaa. Opetellaan yhdessä ja joka kerta osaa vaan paremmin ja paremmin."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!