perjantai 12. tammikuuta 2018

Loppiaisjumpat

Loppiaisjumpilla riitti kuhinaa viime lauantaina. Oli sali täynnä iloisia jumppareita ja hiki virtasi. Klo 10-12 vedettiin neljä erilaista puolen tunnin näytetuntia. Nämä jumpat olivat ilmaisia kaikille. Myös niille, jotka eivät olleet meidän jäseniämme.

Aloitimme klo 10:00 Laviksella, jossa Lauran johdolla pääsi vähän lavatanssien makuun. Klo 10:30 Toiminnallisessa harjoittelussa Kipa käskytti asiakkaita. Klo 11:00 tanssittiin taas, mutta vähän eri tyylillä kuin Laviksessa, kun vuorossa oli Les Mills Bodyjam ja Daria oli ohjaamassa. Klo 11:30 Päivi veti vielä Tabataa, jossa pistettiin kroppaa likoon aikaa vastaan. Varmasti oli tehokas kaksituntinen, jossa oli maistiaisia erilaisista jumpista ja ohjaajista.


Klo 12:00 aloitimme uutuustuntien esittelyt, joihin oli erillinen maksu 5€/tunti. Ensimmäinen tunti oli Speco® Hot Empowering, jossa tehtiin lihaskuntoa rauhallisesti ja ajatuksen kanssa. Tehokas tunti, jossa saa keskittyä tekemiseen ja nauttia samalla infrapunalämmön terveysvaikutuksista. Toinen uutuustunti klo 13:00 oli Speco® Hot Healing, jossa nautiskellaan infrapunan lämmöstä myös, mutta ei rehkitä sen kummemmin. Tarkoituksena on avata kroppaa ja nauttia lämmöstä. Tällä tunnilla ei tehdä lihaskuntoa, vaan pysytään tietyissä venytysasennoissa pitkään ja annetaan venytyksen sekä lämmön hoitaa kroppaa.

Näille kahdelle tunnille oli sen verran tunkua, että lisäsimme vielä loppuun klo 14:00 toisen Speco® Hot Empowering -tunnin. Sinnekin saimme vielä ihan mukavasti tulemaan porukkaa. Kaikki nämä Speco® Hot -tunnit olivat siis tunnin mittaisia.


Jatkossa kevätlukkarissa Speco® Hot Empowering -tuntia on tiistaisin klo 9:45 ja torstaisin illalla klo 18:30. Speco® Hot Healing- tuntia on tiistaisin aamulla klo 10:30, torstaisin aamulla klo 10:30 ja illalla klo 19:30. Näitä tunteja myös vaihdellen viikonloppuisin, joten seuratkaa nettilukkaria tai tapahtumakalenteria tai kysykää suoraan vastaanotosta. Tunneille on varsinkin näin alussa tunkua, joten kannattaa aina varata paikka. Tällä viikollakin tunnit ovat olleet täynnä ja ensi viikollekin on varailtu paikkoja jo nopeaan tahtiin. Jos et tunnille pääse, niin peru paikkasi mahdollisimman pian, että jonossa seuraava saa paikkasi. Jos et peru paikkaasi, niin varasijalla olevat luulevat tunnin olevan täynnä ja kukaan ei tule tilalle. Silloin tunti jää vajaaksi, vaikka tulijoita olisi ollut tulossa. Jos et enää ehdi/pysty perumaan varaustasi netissä, niin peru se vaikka soittamalla/tekstarilla vastaanottoon. :)
Hyvää alkanutta vuotta! Nähdään jumpilla! :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!