keskiviikko 3. tammikuuta 2018

Speco® Hot - rakkaudesta liikuntaan ja hyvään oloon

Tämä seuraava kirjoitus löytyy Virtaa Ajassa -lehdestä ja sen on kirjoittanut Speco® Hot -kouluttaja Merja Meriläinen.Kevätauringon säteet odotuttavat vielä muutaman viikon itseään, mutta ei hätää - Kuntokeskus Kanavan ryhmäliikuntasalissa pääset nauttimaan lämmöstä jo aivan pian, säästä riippumatta! Eikä vain lämmöstä, sillä 8.1. alkaen löydät ryhmäliikuntakalenteristamme kaksi uniikkia Speco® Hot -tuotetta, jotka yhdessä suloisen infrapunalämmön kanssa vahvistavat, voimauttavat, notkistavat ja rentouttavat kehoasi monipuolisesti ja tehokkaasti, kutsuen liikkumaan yhä uudelleen ja uudelleen!

Speco tarkoittaa laatua, Speco® Hot puolestaan ainutlaatuista liikuntakokemusta infrapunan lämmössä! Ota siis askel kohti Specoa ja huomaat eläväsi kehossa, joka jaksaa, voi hyvin, tuntee ja säteilee kilpaa kanssasi!

Kuntokeskus Kanava ryhmäliikuntaohjaajat kouluttautuivat Speco® Hot -ohjaajiksi joulun alla ja heidän taitavassa ohjauksessaan myös Sinä pääset osaksi tätä ainutlaatuista liikuntakokemusta!

Tuntivalikoimastamme löydät Speco® Hot Empowering- ja Speco® Hot Healing -tunnit, jotka kutsuvat Sinut nauttimaan liikunnasta yhdessä kanssamme.

Kiinnostuitko? Niin mekin, sillä jokainen asiakaskokemus on meille sydämen asia - kirjaimellisesti! Speco® Hot -tuntimme pidetään infrapunan lämmössä, eikä vain ihanan lämmön vuoksi, vaan myös siksi, että infrapunan terveysvaikutukset ovat tieteellisesti todistettuja. Ei siis ihme, että Speco® Hot -tunneilla niska-hartiajännitykset häviävät, selkäkivut sulavat, kiristävät olkapäät asettuvat levollisesti paikoilleen ja alavartalon isot lihakset muuttuvat elastisiksi ja kauniiksi.


Ohjaajat Speco® Hot -koulutuksessa


Speco® Hot Empowering:
Ryhmäliikuntatunti, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla kehonpainoharjoittelun kehon ja mielen harjoitteluun ja on täydellisen intensiivinen voimaharjoitus koko keholle.

Speco® Hot -ohjaajina mietimme, miten tätä voimatuntia parhaiten kuvaisimme ja löysimme siihen kolme sanaa: INTENSIIVINEN, POLTTAVA, KESKITTYNYT. Ennen kaikkea tunti on tehokas -lihasvoimaa ja kehonhallintaa lisäävä ja keskittymistä parantava, täydellinen liikuntakokemus juuri Sinulle.

Speco® Hot Healing:
Ryhmäliikuntatunti on kehoa lempeästi hoitava, rentouttava ja voimauttava tunti, jonka aikana kuljet ainutlaatuisen matkan kehon ja mielen yhteistyön mahdollisuuksiin.

Mietimme ohjaajina myös, miten tätä levollista ja ainutlaatuista tuntia Sinulle parhaiten kuvaisimme ja löysimme siihen nämä kolme sanaa: UNIIKKI, VOIMAUTTAVA, RENTOUTTAVA. Ennen kaikkea tunti on restoratiivinen -hyvää tekevä sekä kehoa ja mieltä kokonaisvaltaisesti hoitava, täydellinen liikuntakokemus juuri Sinulle.


You're Only as Young as your Spine is Flexible


Kuntokeskus Kanavan ryhmäliikuntakalenterissa on mahdollisuus - myös Sinulle!

-Merja Meriläinen-PS. Nämä yllä mainitut tunnis siis 8.1. alkaen lukkarissamme. Speco® Hot Empowering -tuntia löydät lukkaristamme tiistaisin aamulla klo 9:45 ja torstaisin illalla klo 18:30. Speco® Hot Healing -tuntia löydät lukkarista tiistaisin aamulla klo 10:30, torstaisin aamulla klo 10:30 ja torstaisin illalla klo 19:30. Lisäksi näitä molempia tunteja on vaihtelevasti lauantaisin ja sunnuntaisin eli seuraa tapahtumakalenteriamme tai katso suoraan nettilukkarista aikataulumme. Näille tunneille kannattaa myös ilmoittautua etukäteen, koska paikkoja on rajoitetusti! Tule ihastumaan uutuustunteihimme! <3

PPS. Tulevana lauantaina (6.1.) ilmaiset loppiaisjumpat klo 10-12. Nämä siis kaikille ilmaiset, vaikkei meillä olisi koskaan aiemmin käynytkään ja mukaan mahtuu ihan varmasti. :) Klo 12-14 on myös näytetunnit molemmista Speco® Hot -tunneista, mutta nämä tunnit ovat jo täynnä. Toki kannattaa aina tarkistaa lukkaristamme, jos tunneille vapautuu paikkoja. Speco® Hot -tunnit ovat 5€/tunti.

LISÄTTY ylimääräinen Speco Hot Empowering -tunti klo 14-15. Hinta 5€. Ilmoittaudu nopeasti! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!