keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Loppiaisjumpat täyttivät ryhmäliikuntatilan

Loppiaisena 6.1.2015 Kuntokeskus Kanavassa järjestettiin jumppatapahtuma, joka täytti koko ryhmäliikuntatilan.

Paikalla oli myös uusien lisäravinteiden esittelijät Mikko Lähdetie Evoke Energyltä ja Sami Rumbin Honey Stingeriltä.

Evoke- mehut sisältävät 10g soijaproteiinia ja hiilihydraatteja juuri sopivasti nopeaa imeytymistä ajatellen. Mehut sisältävät myös B- ja C-vitamiia, niissä ei ole lisättyä sokeria, kofeiinia, tauriinia tai guaranaa. Mehuissa on 30% vähemmän sokeria kuin hedelmämehuissa ja lisäksi ne maistuvat hyvältä. Makuvaihtoehtoina ovat appelsiini ja trooppiset hedelmät.

Honey Stinger taas tarjoaa puhtaan vaihtoehdon energia- ja proteiinipatukoille. Kummatkaan patukoista eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita.

Energiapatukat sisältävät 30% luomuhunajaa sekä 23 vitamiinia ja 5g proteiinia. Energiapatukat toimivat hyvin välipalan korvikkeena noin tuntia ennen treeniä tai tankkauksena treenin jälkeen. Kaloreita patukoissa on alle 200.

Proteiinipatukoita on viittä eri makua. Ne sisältävät 22 vitamiinia ja 10g heraproteiinia. Proteiinipatukat ovat gluteenittomia.

Valikoimaan kuuluu myös energiageelejä. Nämä tarjoavat pitkään suoritukseen välitöntä energiaa. Makuvaihtoehtoja on kolme, tuotteet ovat gluteenittomia.

Edellä mainittujen tuotteiden avulla jaksoimme jumpata kahdeksan näytetuntia.
Haluan kiittää kaikkia paikalla olleita, niin jumppareita, ohjaajia kuin muuta henkilökuntaa! Tälläisiä tapahtumia on varmasti tulossa jatkossa lisää ;)

-Laura Penttilä/ Ryhmäliikuntavastaava
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!