maanantai 10. marraskuuta 2014

Mukavaa yhdessäoloa ja uutta potkua hyvinvointiin!

Torstaina 23.10. vietettiin yli 55-vuotiaiden sosiaalista kuntosalipäivää Kanavalla. Järjestäjinä toimivat sosionomi- ja fysioterapeuttiopiskelijat Innote osuuskunnasta, Tampereen ammattikorkeakoulun yrittäjyyden yksikön, Hyvinvoinnin Proakatemiasta.

Tapahtuma alkoi aamulla klo 10:00 oppimiskahvilalla, jossa väki sai keskustella hyvään oloon, hyvinvointiin ja liikuntaan liittyvistä aiheista. Puheen sorinasta ja naurusta ei ollut tulla loppua.


Oppimiskahvilan jälkeen luvassa oli kahvitauko ja ihmiset saivat rauhassa tutustua toisiinsa. Juttua riittikin melkein meluksi asti. Kahvien päätteeksi Harri Ojala kertoi kuntokeskuksen toiminnasta, minkä jälkeen siirryttiin tutustumaan kuntosalille.


Kuntosalin puolella sai kierrellä omaan tahtiinsa ja kokeilla laitteita. Fysioterapeuttiopiskelijat yhdessä henkilökunnan kanssa kertoivat kuntosaliharjoittelusta ja ohjasivat laitteiden turvallista käyttöä. Kovimmassa kokeilussa olivat erityisen turvalliset ja helppokäyttöiset sinivalkoiset HUR:in ilmanpainelaitteet.

Tutustumis- ja kokeilukierroksen jälkeen osallistujat saivat valita tavallista hidastempoisemman seniorizumban tai kiertoharjoittelun salilla. Suurin osa uskaltautui Hantan Zumbaan, ja hauskaa oli!


Päivän päätteeksi ohjelmassa oli ohjattu rentoutus, joka huipentui Tangokuningatar Elina Vettenrannan kauniiseen ja koskettavaan lauluun.


Päivä oli kaiken kaikkiaan todella onnistunut. Yhteensä päivän aikana osallistujia kävi viitisenkymmentä, joista parisenkymmentä oli tutustumassa kuntokeskukseen ensimmäistä kertaa. Palaute päivästä oli 100% positiivista. Tunnelmaa ja ilmapiiriä kuvailtiin välittömäksi, hauskaksi, mukavaksi, piristäväksi ja ajatuksia herättäväksi. Osallistujat kertoivat saaneensa myös paljon uutta tietoa ja hyviä vinkkejä, sekä järjestäjiltä että toisiltaan.

Lämmin kiitos kaikille osallistujille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!