perjantai 27. kesäkuuta 2014

Merja Suuronen: "Selkä- ja jalkakivut ovat kadonneet Fustran myötä."

Merja Suuronen 

Miksi ostit Fustraa ja mitä halusit saavuttaa sillä? 
Otin näytetunnin luettuani siitä jo aiemmin itse jostain, ja myöhemmin kuulin eri tahoilta sen tuoneen apuja erinäisiin ongelmiin selän tai niskan kanssa ja muutenkin hyvää oloa. Ostin Fustrapaketin, koska alusin kokeilla saanko apua selkä- ja jalkaongelmiin sekä lihaskireyksiin. 

Miltä Fustra on tuntunut? 
Liikkeet ovat aluksi vaikeita, vaikka ne näyttävät niin helpoilta. Pikkuhiljaa ne kuitenkin oppii ja  suht nopeasti on syntynyt myös tuloksia. Pienetkin liikkeet tuntuvat kropassa ja tuntuvat yllättävän raskailta, kun ne tehdään ohjaajan avulla oikein. Fustrassa en saa itseäni niin kipeäksi kuin yleensä yliliikkuvien nivelteni takia.Mitkä ovat olleet sinulle merkittävimmät saavutukset Fustran aikana? Mikä on ollut parasta? 
Olen saanut lihaskireyksiä pois sekä liikeratoja ja taipuisuutta lisää.
Olen löytänyt vatsalihakseni ja saanut niihin voimaa sekä oppinut miten keskivartalosta saa tukea ja voimaa liikkeisiin. Selkä- ja jalkakivut ovat kadonneet. 
Kävelytekniikkaan olen saanut vinkkejä ja nyt kävely tuntuukin jaloissa kun se aiemmin tuntui selässä ja hartioissa. Lisäksi olen oppinut osittain hakemaan jo hyvää ja ryhdikästä asentoa eli ryhdissä on tapahtunut muutosta.


Kenelle suosittelet Fustraa ja miksi? 
Suosittelen kaikille, varmasti tekisi jokaiselle hyvää. Etenkin selkä-, niska ongelmaisille, huonoryhtisille ja lihastasapainon ja vatsalihasten metsästykseen.
Fustra sopii erinomaisesti ohjattujen treenien vuoksi myös ihmisille, joilla on yliliikkuvat nivelet. Alun jälkeen liikkeet oppii tekemään myös kotona. Varmasti hyvä treenimuoto myös istumatyötä tekeville. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!