tiistai 15. elokuuta 2017

Syksyn tuomat muutokset ryhmäliikuntaan

Syksyyn tulee siis tapahtumaan joitakin muutoksia. Joskin toiset tunneista jatkavat samalla vanhalla paikalla.

Aloitetaan käymään lukkaria läpi maanantaista. Maanantaiaamussa pitkään ollut Kuntojumppa tulee muuttumaan. Laura (eli minä :) ) Jää syksyn myötä opintovapaalle ja maanantaiaamua tulee ohjaamaan Hanna-Kaisa Hakala eli Hantta. Tunneiksi tuohon aamuun valikoituivat seuraavat: klo 9:00 Lavis 45min, klo 9:45 Muokkaus 45min ja klo 10:30 Kehonhuolto 30min. Aivan täydellinen kahden tunnin setti siis, aerobista, lihaskuntoa ja huoltoa.

Maanantai-ilta tulee myös muuttumaan jonkin verran. Santerikin lähti opiskelemaan, joten  CrossTraining siirtyy Katjalle ja Riikalle. Maanantai-illassa edelleen tuttu TerveSelkä ja YogaFlow, mutta niiden välissä myös CrossTraining. Toisen CrossTrainigin saamme keskiviikkoillalle. Lisäksi tanssin ystäville maanantaisin LesMills BodyJam alakerran salissa.

Pumpin ystäville tulee hyviä uutisia, keskiviikko- ja perjantai-iltaan saamme vakkarina Pump it up!- tunnin kiertävällä ohjaajalla, liksäksi lauantaiaamun Pump it up! jatkuu. 

Maija-Kaisan näytetunnin meininkiä


Ohjaajarinkiimme palaa osalle tuttu Susanna Repo (ent. Selin). Susanna ohjasi Kuntokeskus Kanavassa sen alkuaikoina, kunnes muutti toisaalle. Nyt Susanna kuitenkin asuu taas Pirkanmaalla ja ohjaa syksyllä meillä jokatoisen perjantaiaamun ja sunnuntai-iltana kerran kuukaudessa. Perjantaiaamuun Susannalle valikoituivat klo 9:00 Kuntotanssi ja klo 10:00 Kehonhuolto 45min. Sunnuntai-iltaan samainen Kuntotanssi klo 18:00 ja perään klo 19:00 StepMuokkaus. Hyvä setti siis sielläkin. Loppuja sunnuntai-iltoja samalla ohjelmalla tulee vetämään Maija-Kaisa Koski

Näillä muutoksilla pyrimme vastaamaan mahdollisimman parhaalla tavalla teidän asiakkaiden toiveisiin. Edelleenkin kaikki palaute on kullan arvoista ja sitä otamme vastaan mielellämme.

Maija-Kaisan näytetunnin meininkiä

Toivottavasti jokainen löytää syksyn lukkarista itselleen sopivat tunnit ja uskaltaa myös kokeilla jotain uutta :).  

Syksyn lukkari löytyy netistä, sekä tulostettuna salin aulasta. 

Mukavaa syksyä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!