tiistai 24. kesäkuuta 2014

Anu Saari: "Ohjaajan kanssa treenatessa ei luovuta kesken."

Anu Saari

Miksi otit X-Methodin ja mitä halusit saavuttaa sillä?

Kokeilin ilmaisen näytetunnin ja kiinnostuin heti treeniohjelmasta sen haastavuuden vuoksi. Myös henkilökohtaisen ohjaajan kanssa treenaaminen kiinnosti, miten se tuo lisää tsemppiä treenaamiseen. Halusin myös kehittää lihaskuntoa ja kestävyyttä.


Miltä X-Method on tuntunut?

X-Method on ollut rankkaa niin kuin toivoinkin, jokaisessa treeniohjelmassa on ollut mahdollisuus kokeilla maksimisuorituskykyä tai ainakin pystyä parempaan kuin edellisellä kerralla. Oman työn vuoksi en ole joka viikko ehtinyt treenata 3 kertaa, mutta se on myös antanut aikaa palautumiselle.


Mitkä ovat olleet sinulle merkittävimmät saavutukset X-Methodin aikana? Mikä on ollut parasta?

Lihaskunto on kasvanut ja vapailla painoilla treenaaminen on kehittynyt paljon. Myös lihasmassaa on tullut lisää. Lisäksi aivan loistava fiilis rankan treenin jälkeen on ollut ihan parasta. Ohjaajan kanssa treenaaminen on lisännyt omaa tahdonvoimaa eikä luovuta kesken treenin ja uskaltaa kokeilla rajojaan.


Kenelle suosittelet ja miksi?

Sellaiselle, joka haluaa monipuolista treeniä. Haluaa treenata vapailla painoilla. Sopii varmasti myös painonpudottajalle, koska hiki virtaa. Sopii mielestäni kaikille.
                 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!